طرز تهیه کیک شکلاتی بدون آرد؛ ساده، خوشمزه، شیک!

وقتی این کیک شکلاتی بدون آرد رو بپزی، حس میکنی دنیا رو فتح کردی. نه چون سخت باشه، بلکه چون یکی از خوشطعمترین دسرهای شکلاتی عمرتو ساختی.
به گزارش پارسینه به نقل از thepioneerwoman، شاید عجیب به نظر برسه که یه کیک بدون آرد، جوششیرین یا بکینگپودر درست بشه، ولی کاملاً ممکنه. بدون آرد بودنش باعث میشه بافتش خیلی نرم، مرطوب و فاجیطور باشه. فقط یه نکته مهم داره: تخممرغ و شکر رو باید حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه خوب بزنی تا هوا واردش بشه و کیک پف کنه.
مواد اولیهی کیک شکلاتی بدون آرد:
- شکلات تلخ (حدود 200 گرم)
- کره (حدود 100 گرم)
- شکر (حدود 100 گرم)
- تخممرغ (4 عدد)
- پودر کاکائو (اختیاری، برای غلظت بیشتر یا تزئین)
- وانیل (نصف قاشق چایخوری)
- نمک (یک پنس)
اگه قالب فنردار نچسب داشته باشی، دیگه خیالت راحت باشه که کیک بدون دردسر از قالب درمیاد. این کیک یه کم شیکتر از کیکهای شکلاتی معمولیه، و جالبتر اینکه حتی راحتتره چون نیازی به خامهکشی و تزئین نداره!
چطور نگهش داریم؟
کافیه کیک رو توی پلاستیک بپیچی یا بذاری توی ظرف دربسته و بذاریش تو یخچال. تا ۴ روز تازه و خوشمزه میمونه.
چطور قشنگ برشش بزنیم؟
یه چاقوی تیز بردار و یه لیوان آب داغ کنار دستت بذار. چاقو رو بزن تو آب داغ، درش بیار، خشکش کن و برش بزن. برای هر برش همین کارو تکرار کن. آخرش برشهایی داری که هم تمیزن، هم خوشگل!
ارسال نظر