گوناگون

کالری شیرینی میکادو چقدر است ؟

کالری شیرینی میکادو چقدر است ؟

اگر شما هم به دنبال دانستن کالری شیرینی میکادو هستید این مقاله را از دست ندهید و تا انتها با ما همراه باشید.

به گزارش پارسینه ؛ شیرینی میکادو یکی از دسرهای نوستالژیک و خوشمزه ای است که در بسیاری از خانه های ایرانی جایگاه ویژه ای دارد. این شیرینی، با بافتی ترد و طعمی شیرین، به عنوان یک میان وعده دلچسب برای مهمانی ها و دورهمی ها بسیار محبوب است.

در این مقاله، کالری شیرینی میکادو و روش تهیه آن را به صورت مرحله به مرحله بررسی می کنیم تا بتوانید به راحتی در خانه آن را درست کنید.

کالری شیرینی میکادو

کالری و ارزش غذایی شیرینی میکادو

هر 100 گرم شیرینی میکادو دارای 350 کالری می باشد.

ارزش غذایی شیرینی میکادو:

  •  0g کربوهیدرات
  •  0g پروتئین
  •  21.3g چربی
  •  0g فیبر

کالری شیرینی میکادو

فعالیت های لازم برای سوزاندن کالری شیرینی میکادو

برای سوزاندن کالری شیرینی میکادو لازم است فعالیت های زیر را انجام دهید:

  •  49 دقیقه دوچرخه
  •  37 دقیقه دویدن
  •  99 دقیقه پیاده روی
  •  85 دقیقه نظافت

کالری شیرینی میکادو

طرز تهیه شیرینی میکادو

مواد لازم برای تهیه شیرینی میکادو:

  •  نان میکادو    ۴ الی ۵ ورق
  •  آرد سفید    ۱ پیمانه
  •  پودر قند    ۱ پیمانه
  •  روغن جامد    ۱۵۰ گرم
  •  پودر کاکائو    ۲ قاشق غذاخوری
  •  پودر هل    ۱ قاشق چای خوری
  •  شکلات تخته ای    ۱۰۰ گرم
  •  گردوی خرد شده (اختیاری)    نصف پیمانه

مراحل تهیه شیرینی میکادو:

ابتدا آرد را در یک تابه روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود و رنگ آن کمی تغییر کند. دقت کنید که آرد را مرتب هم بزنید تا نسوزد.

بعد از تفت دادن آرد، روغن جامد را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط یکنواخت شود. سپس پودر کاکائو و پودر هل را افزوده و به خوبی مخلوط کنید.

پودر قند را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود. در این مرحله، می توانید گردوی خرد شده را نیز اضافه کنید تا طعمی دلپذیرتر به شیرینی بدهد.

یکی از نان های میکادو را روی سطح صاف قرار داده و از مخلوط آماده شده یک لایه نازک روی آن بمالید. سپس نان بعدی را روی آن قرار داده و همین روند را تکرار کنید تا همه نان ها لایه لایه روی هم قرار بگیرند.

بعد از قرار دادن آخرین لایه، یک سینی یا تخته سنگین روی نان ها بگذارید تا لایه ها به هم بچسبند. اجازه دهید شیرینی برای یک ساعت در یخچال استراحت کند.

پس از استراحت، شکلات تخته ای را ذوب کرده و روی شیرینی بریزید. بعد از سفت شدن شکلات، آن را به صورت مربع یا لوزی برش بزنید و در ظرف سرو قرار دهید.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار