گوناگون

کوکی‌های برفی یخچالی؛ نرم، خامه‌ای بدون حتی یک دقیقه پخت

کوکی‌های برفی یخچالی؛ نرم، خامه‌ای بدون حتی یک دقیقه پخت

این کوکی‌های بدون پخت که در دهان آب می‌شوند، گزینه‌ای عالی برای نگهداری در یخچال هستند تا هر زمان که هوس یک خوراکی سریع کردید، آماده باشند.

به گزارش پارسینه به نقل ازcirbiecravings، این کوکی‌های اسنوبال بدون نیاز به پخت، نرم هستند و در دهان آب می‌شوند. برای تهیه آن‌ها نیازی به هیچ‌گونه پخت یا حرارت نیست. این کوکی‌ها کم‌قند، کم‌کربوهیدرات و مناسب رژیم کتو هستند. فقط از سه ماده تشکیل شده‌اند و هیچ‌گونه جایگزین آردی در آن‌ها استفاده نشده است. تهیه آن‌ها آسان است و به‌خوبی نگهداری می‌شوند.

 

مواد لازم  

کره بادام‌زمینی  

پنیر خامه‌ای  

شیرین‌کننده پودری  

 

کره بادام‌زمینی: حتماً از کره بادام‌زمینی طبیعی و بدون روغن اضافه استفاده کنید. کوکی‌ها با کره بادام‌زمینی معمولی که روغن افزوده دارد، سفت نمی‌شوند. می‌توانید از کره بادام طبیعی بدون روغن اضافه نیز استفاده کنید.  

پنیر خامه‌ای: پنیر خامه‌ای باعث می‌شود بافت کوکی‌ها نرم و در دهان آب‌شونده باشد.  

شیرین‌کننده پودری: کوکی‌ها با یک شیرین‌کننده پودری جایگزین شکر شیرین و پوشانده می‌شوند. توصیه می‌کنم از شیرین‌کننده پودری حاوی نشاسته استفاده کنید زیرا نشاسته کمک می‌کند کوکی‌ها بهتر فرم بگیرند. از استفاده از آلوئلوز پودری خودداری کنید، زیرا باعث بیش از حد مرطوب شدن کوکی‌ها می‌شود.

 

طرز تهیه کوکی‌های اسنوبال بدون پخت  

کره بادام‌زمینی و پنیر خامه‌ای را با همزن برقی با هم مخلوط کنید. سپس شیرین‌کننده پودری را اضافه کنید.  

در صورت نیاز، خمیر را در یخچال قرار دهید تا سفت‌تر شود و راحت‌تر بتوان آن را شکل داد. اگر پنیر خامه‌ای خیلی نرم نبوده باشد، ممکن است نیازی به خنک کردن نباشد.  

با اسکوپ یک‌قاشق‌غذایی از خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید. توپ‌ها را در شیرین‌کننده پودری بغلتانید یا روی آن‌ها بپاشید. سپس در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.

 

بافت  

از آنجا که این کوکی‌ها پخته نمی‌شوند، بافتی مشابه کوکی‌های پخته‌شده ندارند. اما مرکز آن‌ها بسیار نرم، خامه‌ای و در دهان آب‌شونده است و شبیه کوکی‌های اسنوبال می‌باشد. بافت آن‌ها مرا به یاد داخل یک ترافل می‌اندازد.

 

نکات حرفه‌ای  

برای صرفه‌جویی در زمان، می‌توانید پنیر خامه‌ای را فقط تا حدی نرم کنید. این کار باعث می‌شود خمیر سفت‌تر باشد و نیازی به خنک کردن قبل از شکل دادن نداشته باشد.  

اگر نیازی به کم‌قند یا کم‌کربوهیدرات بودن کوکی‌ها ندارید، می‌توانید از پودر شکر معمولی استفاده کنید.

 

کوکی‌های اسنوبال کتو با ۳ ماده  

این اسنوبال‌های کره بادام‌زمینی با سه ماده، یک خوراکی بدون پخت و مناسب رژیم کتو هستند که فقط با پنیر خامه‌ای، کره بادام‌زمینی و شیرین‌کننده پودری تهیه می‌شوند. بافتی غنی، خامه‌ای و شیرینی متعادل دارند و در چند دقیقه آماده می‌شوند و پس از خنک شدن به لقمه‌هایی نرم و در دهان آب‌شونده تبدیل می‌شوند؛ مناسب برای یک دسر کم‌کربوهیدرات یا میان‌وعده آماده.

 

مواد لازم  

۴ اونس (۱۱۳ گرم) پنیر خامه‌ای پرچرب، کمی نرم‌شده در دمای اتاق  

نیم فنجان (۱۲۸ گرم) کره بادام‌زمینی طبیعی بدون روغن اضافه  

سه‌چهارم فنجان (۸۸ گرم) شیرین‌کننده پودری حاوی نشاسته، تقسیم شده.

 

دستور تهیه  

پنیر خامه‌ای و کره بادام‌زمینی را در کاسه همزن با سری پدال بریزید. با سرعت متوسط بزنید تا کاملاً نرم و یکدست شود.  

۶ قاشق غذاخوری (۴۴ گرم) از شیرین‌کننده پودری را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر غلیظ و یکنواختی به دست آید. اگر خمیر خیلی نرم بود، آن را حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت‌تر شود.  

با اسکوپ یک‌قاشق‌غذایی از خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید.  

توپ‌ها را در باقی‌مانده شیرین‌کننده پودری بغلتانید یا روی آن‌ها الک کنید.  

کوکی‌ها را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. چند روز در یخچال و مدت طولانی‌تر در فریزر قابل نگهداری هستند.

 

یادداشت‌ها  

پنیر خامه‌ای باید به اندازه‌ای نرم باشد که همزن بتواند آن را راحت مخلوط کند، اما نباید کاملاً شل شود. من معمولاً آن را حدود ۲۰ دقیقه در دمای اتاق می‌گذارم تا فقط کمی نرم شود اما شکل خود را حفظ کند. در این حالت معمولاً نیازی به خنک کردن خمیر نیست.  

برای شیرین‌کننده پودری، بهتر است از نوعی استفاده کنید که حاوی نشاسته باشد تا کوکی‌ها بهتر فرم بگیرند.شیرین‌کننده‌هایی که نشاسته ندارند، کار می‌کنند اما انسجام کمتری دارند. از آلوئلوز پودری استفاده نکنید چون خمیر را بیش از حد مرطوب می‌کند.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار