گوناگون

طرز تهیه تامالس؛ غذای سنتی مکزیکی در کریسمس

طرز تهیه تامالس؛ غذای سنتی مکزیکی در کریسمس

ذرت تامالس یک غذای مکزیکی است که آماده‌سازی و سرو آن در کریسمس رایج است.

به گزارش پارسینه به نقل از اکالا، ذرت تامالس یک غذای مکزیکی است که آماده‌سازی و سرو آن در کریسمس رایج است. با ما در این مطلب همراه باشید تا با طرز تهیه این غذای مکزیکی آشنا شویم.

مواد لازم برای ذرت تامالس برای 8 نفر

مواد لازم مقدار مورد نیاز
گوجه‌فرنگی متوسط 2 عدد
فلفل آنچو خشک 1 عدد
فلفل گواخییو خشک 2 عدد
فلفل چیپوتله 1 عدد
ذرت شیرین تازه با پوست به اندازه‌ای که 11 پیمانه دانه ذرت بدهد
آرد ماسا هارینا 3 پیمانه
کره نرم‌شده 340 گرم
گوشت گوسفند یا گوساله (سردست یا ماهیچه)، خرد شده در اندازه لقمه‌ای 450 گرم
نمک 2 قاشق چای‌خوری
شکر 1/2 پیمانه
برگ اپازوت اختیاری 16 عدد

مرحله اول: فلفل و گوجه را بپزید

فلفل‌ها و گوجه‌فرنگی‌ها را داخل قابلمه بریزید و روی آن‌ها آب اضافه کنید تا کاملا روی فلفل و گوجه‌ها را بپوشاند.

قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و حدود 15 دقیقه مواد را بپزید تا نرم شوند.

مواد را داخل مخلوط‌کن بریزید و کاملا میکس کنید تا سسی صاف و یکدست به دست آید، سپس آن را کنار بگذارید.

مرحله دوم: خمیر ذرت را آماده کنید

پوست‌ ذرت‌ها را جدا کنید و داخل یک قابلمه بزرگ با آب داغ قرار دهید تا نرم شوند.

دانه‌های ذرت را با چاقوی تیز از بلال جدا کنید و داخل مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید.

آن‌ها را میکس کنید تا خرد شوند اما کاملا پوره نه، چرا که باید کمی بافت داشته باشند.

ذرت آسیاب‌شده را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.

مرحله سوم: کره را اضافه کنید

کره نرم‌شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. آرد ماسا هارینا را کم‌کم اضافه کنید تا خمیری غلیظ شبیه به مایه کیک سفت به دست آید.

بسته به آبدار بودن ذرت، ممکن است مقدار آرد کمی کم یا زیاد شود.

نمک و شکر را اضافه کنید و طعم آن را بچشید. میزان شکر و نمک به شیرینی طبیعی ذرت بستگی دارد.

فراموش نکنید که هنگام بخارپز شدن، بخشی از طعم از بین می‌رود.

مرحله چهارم: تاماله‌ها را ببندید

پوست‌های ذرت را از آب خارج کرده و خوب آبکش کنید. چند پوست کوچک را کف قابلمه بخارپزکن بچینید.

دو پوست ذرت را کنار هم بگذارید به طوری که قسمت پهن آن‌ها کمی روی هم بیفتد.

حدود 1/3 پیمانه از خمیر ذرت را وسط آن پخش کنید. 3 تا 4 تکه کوچک از گوشت خام گوسفند یا گوساله روی خمیر بگذارید.

روی گوشت 3 قاشق غذاخوری از سس بریزید و در صورت تمایل، یک برگ اپازوت اضافه کنید.

کناره‌های پوست را به سمت مرکز تا بزنید، سپس سر و ته آن را جمع کنید. تاماله را مثل یک بسته ببندید.

مرحله پنجم: تاماله‌ها را بپزید

سبد بخارپز را داخل قابلمه بگذارید و 2 پیمانه آب داغ اضافه کنید. کف سبد را با پوست‌های ذرت بپوشانید.

تاماله‌ها را به صورت عمودی یا افقی داخل قابلمه بچینید. روی آن‌ها را با پوست ذرت بپوشانید و درِ قابلمه را بگذارید.

تاماله‌ها را 1 ساعت و 20 دقیقه بخارپز کنید. در طول پخت، قابلمه را چک کنید و در صورت نیاز آب داغ اضافه کنید.

بعد از این زمان ذرت تامالس شما آماده است.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه ذرت تامالس

در ادامه با نکاتی برای آماده کردن این ذرت آشنا خواهیم شد:

ممکن است بسیاری از فلفل‌های ذکر شده در این رسپی در دسترس شما نباشد، در این صورت می‌توانید تنها از فلفل‌هایی که در دسترس دارید استفاده کنید زیرا این میزان تنوع فلفل در ذائقه ایرانی چندان جایگاهی ندارد.

برای آماده کردن تامالس می‌توانید از پوست ذرت خشک بسته‌بندی‌شده یا ترکیب پوست تازه و خشک استفاده کنید.

این غذا با مواد میانی متعدد و متفاوتی آماده می‌شود و در بعضی از نسخه‌ها در آن تنها از سبزیجات استفاده می‌شود.

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار