گوناگون

آموزش تهیه اسنک کالباس با ماهیتابه و ساندویچ‌ساز

آموزش تهیه اسنک کالباس با ماهیتابه و ساندویچ‌ساز

اگر به دنبال یک فست فود خانگی، خوشمزه و بسیار سریع هستید، اسنک کالباس با قارچ و فلفل دلمه‌ای، راه‌حلی عالی برای شماست که تنها در ۱۰ دقیقه آماده می‌شود.

به گزارش پارسینهبه نقل از همشهری آنلاین، اگر به دنبال یک فست فود خانگی، خوشمزه و بسیار سریع هستید، اسنک کالباس با قارچ و فلفل دلمه‌ای، راه‌حلی عالی برای شماست که تنها در ۱۰ دقیقه آماده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه اسنک با کالباس را برایتان شرح خواهیم داد. با ما همراه باشید.

 

مواد لازم

قارچ ۲۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای ۱۰۰ گرم

ذرت پخته شده‌ی نرم به مقدار لازم

پنیر پیتزا حدود ۱۰۰ گرم

کالباس ۲۰۰ گرم

نان تست نرم به تعداد لازم

نمک به مقدار دلخواه

پودر آویشن به مقدار دلخواه

پودر فلفل به مقدار دلخواه

طرز تهیه اسنک با کالباس

مرحله اول

کالباس و قارچ و فلفل دلمه‌ای را خرد کنید.

در مرحله‌ اول قارچ و فلفل دلمه‌ای را بشویید و خشک کنید. سپس کالباس، قارچ و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کنید.

مرحله دوم

مواد را روی نان تست بگذارید.

دستگاه ساندویچ ساز را آماده کنید و یک نان تست بر روی صفحه زیرین بگذارید.

بر روی نان ابتدا کمی پنیر پیتزا ریخته و سپس کمی از موادتان را (مخلوطی از فلفل دلمه، کالباس، قارچ، ذرت) بریزید.

حالا باز مقداری پنیر پیتزا بر روی مواد بریزید و سپس کمی ادویه (نمک، فلفل و آویشن) بپاشید.

مرحله سوم

یک لایه نان دیگر روی مواد بگذارید.

بر روی مواد یک لایه نان تست دیگر بگذارید و در ساندویچ ساز را حدود ۱۰ دقیقه ببندید.

مرحله چهارم

اسنک را تزئین و سرو کنید.

بعد از پخت اسنک می‌توانید آن را همراه با انواع سس‌های لذیذ میل کنید.

همچنین در کنار اسنک، گوجه فرنگی و خیارشور خرد کنید و آن را تزئین کنید.

طرز تهیه اسنک بدون دستگاه ساندویچ ساز

اگر دستگاه ساندویچ‌ساز در دسترس ندارید، نگران نباشید؛ می‌توانید به سادگی و با استفاده از یک ماهیتابه همین نتیجه عالی را بگیرید. برای این کار، ابتدا کف ماهیتابه را با یک لایه نان به صورت یکدست بپوشانید و مواد اسنک را روی آن بریزید، سپس لایه دوم نان را قرار دهید.

حالا ماهیتابه را روی حرارت ملایم گذاشته و برای پرس شدن کامل اسنک‌ها، یک جسم سنگین (مانند یک آجر یا سنگ که حتماً با فویل آلومینیومی پوشانده‌اید) را روی نان‌ها قرار دهید.

پس از اینکه لایه زیرین نان کاملا برشته و طلایی شد، اسنک‌ها را به آرامی برگردانید تا طرف دیگر نیز به خوبی پخته و ترد شود. با این ترفند، اسنک‌هایی فشرده، مغزپخت و کاملا مشابه ساندویچ‌ساز خواهید داشت.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه اسنک با کالباس

در ادامه به چند نکته مهم برای درست کردن این اسنک خوشمزه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

ترکیب مواد در اسنک به طور کاملا سلیقه‌ای و دلخواه انجام می‌شود. به عنوان مثال به جای ذرت و فلفل دلمه‌ای، می‌توانید گوجه‌فرنگی نگینی را اضافه کنید. همچنین می‌توانید به جای کالباس، از سوسیسی که قبلا سرخ شده استفاده کنید یا حتی مقداری گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ کنید و به جای کالباس قرار دهید.

هنگام سرو اسنک معمولا از سس خردل و سس قرمز به عنوان همراه استفاده می‌شود. این سس‌ها می‌توانند به اسنک شما طعم و زیبایی اضافه کنند.

برای حفظ طعم اصیل و تازگی مواد، ما در این رسپی از سرخ کردن قبلی مواد اسنک پرهیز می‌کنیم. این ترفند به شما اجازه می‌دهد تا تمام عطر و خاصیت مواد خام و تازه را در اسنک نهایی خود تجربه کرده و از یک بافت سبک‌تر و سالم‌تر لذت ببرید، چرا که مواد به طور همزمان و کامل درون نان پخته می‌شوند.

اگر رژیم غذایی گیاه‌خواری دارید یا صرفا مایل به حذف مواد گوشتی هستید، می‌توانید به آسانی کالباس را با سیب‌زمینی و کدو سبز پخته یا بخارپز شده جایگزین کنید.

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار