کالری و ارزش غذایی کره نارگیل چقدر است؟
در این مقاله میخواهیم شما را با میزان کالری کره نارگیل آشنا کرده و اطلاعات مهمی درباره این خوراکی خوشمزه در اختیارتان قرار دهیم.
به گزارش پارسینه ،کره نارگیل از پوره کردن میوه نارگیل تهیه می شود و طعم و بوی قوی نارگیل دارد. کره نارگیل به تنهایی خوشمزه است و آن را تقریباً روی هر چیزی می توان پخش کرد. شما می توانید آن را به عنوان جایگزین کره روی نان تست یا حتی در کنار نان های شیرین میل کنید، اما باید حواستان به کالری کره نارگیل باشد.
با ما همراه شوید تا با کالری و ارزش غذایی کره نارگیل آشنا شوید.

کالری و ارزش غذایی کره نارگیل
- 100 گرم کره نارگیل ۶۴۳ کالری دارد.
- یک قاشق غذاخوری (۱۶ گرم) کره نارگیل ۱۰۳ کالری دارد.
- یک قاشق چای خوری (۵ گرم) کره نارگیل ۳۲ کالری دارد.
ارزش غذایی کره نارگیل:
- 25g کربوهیدرات
- 7.1g پروتئین
- 64.3g چربی
- 17.9g فیبر

آیا کره نارگیل چاق می کند ؟
این پرسش که آیا کره نارگیل چاق می کند یا خیر، یکی از متداول ترین دغدغه های افرادی است که به دنبال تغذیه سالم هستند. پاسخ به این سؤال، به مقدار مصرف و سبک زندگی افراد بستگی دارد.
کره نارگیل کالری نسبتاً بالایی دارد و سرشار از چربی های اشباع است. اگر این ماده به صورت کنترل نشده و بدون توجه به میزان مصرف روزانه دریافت شود، احتمال افزایش وزن وجود دارد.
از سوی دیگر، برخی مطالعات نشان می دهند که نوع خاصی از چربی های اشباع موجود در کره نارگیل، یعنی تری گلیسیریدهای زنجیره متوسط (MCTs)، می تواند در متابولیسم بدن نقش مؤثری ایفا کند و انرژی سریع تری تولید کند.
این چربی ها نسبت به سایر انواع چربی، بیشتر تمایل دارند در قالب انرژی مصرف شوند تا به صورت چربی ذخیره.
بنابراین، پاسخ دقیق تر به سؤال که آیا کره نارگیل چاق می کند؟ این است: مصرف کنترل شده و متعادل کره نارگیل در کنار رژیم غذایی سالم و فعالیت بدنی منظم، لزوماً منجر به چاقی نمی شود، اما زیاده روی در مصرف آن می تواند کالری دریافتی روزانه را افزایش داده و در بلندمدت به اضافه وزن بینجامد.

فعالیت های لازم برای سوزاندن کالری کره نارگیل
برای سوزاندن کالری کره نارگیل لازم است فعالیت های زیر را انجام دهید:
- 91 دقیقه دوچرخه
- 68 دقیقه دویدن
- 182 دقیقه پیاده روی
- 156 دقیقه نظافت
خواص کره نارگیل
از آنجا که کره نارگیل از میوه نارگیل تهیه می شود، بنابراین حاوی مقدار زیادی چربی خصوصا از نوع چربی اشباع است. در هر قاشق غذاخوری کره نارگیل حدود 10 گرم چربی اشباع وجود دارد.
کره نارگیل دارای مواد مغذی است از جمله این مواد مغذی می توان به فیبر اشاره کرد. یک قاشق غذاخوری کره نارگیل حدود 2 گرم فیبر رژیمی دارد. سایر مواد مغذی موجود در کره نارگیل عبارتند از: مقداری پروتئین، پتاسیم، منیزیم و آهن.
سازمان قلب آمریکا توصیه کرده که مصرف چربی های اشباع در رژیم غذایی بایستی محدود شود. از طرفی محتوای بیشتر نارگیل اسید چرب اشباعی به نام لوریک اسید است. برخی مطالعات نشان داده اند که لوریک اسید موجب افزایش کلسترول خوب یا همان HDL می شود.
کره نارگیل ایمنی را تقویت کرده و با ویروس ها مبارزه می کند. در واقع اسید لوریک موجود در کره نارگیل به مقابله با عفونت های ویروسی مانند آنفولانزا، سرماخوردگی و تبخال تناسلی کمک می کند.

چگونه می توان از کره نارگیل استفاده کرد؟
کره نارگیل یک طعم دهنده است که می توانید آن را در نوشیدنی های داغ برای افزودن طعم و مزه استفاده کنید. به عنوان مثال یک قاشق چای خوری کره نارگیل را به یک لیوان خالی اضافه کرده و قهوه، چای یا شکلات داغ را به آن اضافه کنید.
همچنین کره نارگیل را می توانید به اسموتی ها، در تهیه گرانولا بار یا انرژی بارها، اوتمیل و … اضافه کنید.
طرز تهیه کره نارگیل
مواد لازم برای تهیه کره نارگیل:
- نارگیل رنده شده یا خشک ۴ پیمانه
- نمک به مقدار لازم
- وانیل به مقدار لازم
- شیرین کننده استویا به مقدار لازم

طرز تهیه کره نارگیل:
برای تهیه کره نارگیل، داشتن یک غذاساز یا مخلوط کن قوی و باکیفیت ضروری است. پس در اولین مرحله از طرز تهیه کره نارگیل بهتر است از سه پیمانه نارگیل خشک رنده شده (حدود ۲۴۰ گرم) استفاده کنید.
در صورتی که ظرفیت غذاساز شما بیشتر از هفت یا هشت پیمانه است، ممکن است لازم باشد یک پیمانه اضافی (حدود ۸۰ گرم یا بیشتر) نارگیل خشک اضافه کنید تا حجم کافی برای پردازش و تبدیل به کره فراهم شود.
توجه داشته باشید که اگر مقدار نارگیل کم باشد، تیغه های غذاساز نمی توانند به درستی آن را خرد کنند. با پودر نارگیل علاوه بر تهیه کره به راحتی می توانید طرز تهیه کیک نارگیلی خیس هم درست کنید.
در دومین مرحله از طرز تهیه کره نارگیل، نارگیل رنده شده را مخلوط کنید. این کار را تا جایی ادامه دهید که بافتی خامه ای و یکنواخت به دست بیاید. ممکن است این کار ۱۰ تا ۱۵ دقیقه از شما زمان بگیرد اما نتیجه کار، کره ای یک دست خواهد بود.
هنگام مخلوط کردن در صورت نیاز دو تا سه بار دیواره های ظرف غذاساز را با لیسک بتراشید تا همه نارگیل ها به خوبی ترکیب و مخلوط شوند. از دیگر کاربردهای پودر نارگیل در تهیه باسلوق خانگی با نشاسته ذرت است که به هر بهانه ای می توانید آن را درست کنید.
با رسیدن به بافتی مایع و خامه ای، در این مرحله از طرز تهیه کره نارگیل می توانید وانیل و شیرین کننده استویا را اضافه کنید. البته در اکثر موارد، طعم طبیعی نارگیل آن قدر دل پذیر است که نیازی به افزودن هیچ ماده دیگری نخواهید داشت. اگر در این مرحله هنوز به بافت کرمی و یکدست مناسب کره نارگیل نرسیده اید، دلیل را در یکی از این دو مورد بررسی کنید:
در آخرین مرحله از طرز تهیه کره نارگیل، کره آماده شده را باید داخل ظرف مورد نظرتان بریزید. این کره خوش طعم را می توانید تا حدود دو هفته یا بیشتر در دمای اتاق نگهداری کنید. البته بسته به دمای محیط خانه ممکن است پس از مدتی سفت شود.
برای نرم کردن آن، تنها باید شیشه را چند ثانیه در مایکروویو گرم کنید یا در یک کاسه آب داغ ( روش بن ماری) قرار دهید تا دوباره به حالت روان برگردد.
ارسال نظر